Languages......

Blog

Please check out our blog for all kind of dating news...;)

 • Hete vrouwen en online dating: Waarom gemiddelde mannen het onderspit delven

  2022-10-01

  Hete vrouwen en online dating: Waarom gemiddelde mannen het onderspit delven

  Veel mensen denken dat online dating gewoon gaat over uiterlijk en de juiste dingen zeggen. Het is echter ook belangrijk om te bedenken wie je wilt aantrekken. Als je bijvoorbeeld een gemiddelde man bent, zul je waarschijnlijk niet de aandacht krijgen van de meest begeerlijke vrouw. Laten we eens kijken hoe we deze situatie kunnen verbeteren.

 • Ze wil je: Hoe weet je of ze zich online tot je aangetrokken voelt?

  2022-09-20

  Ze wil je: Hoe weet je of ze zich online tot je aangetrokken voelt?

  Je chat al een tijdje met dit meisje online, en het gaat goed. Je hebt zelfs plannen gemaakt om haar binnenkort persoonlijk te ontmoeten. Maar je bent nieuwsgierig - is ze aangetrokken tot je?

 • Sexting tips: Hoe praat je vies en maak je je partner wild?

  2022-09-20

  Sexting tips: Hoe praat je vies en maak je je partner wild?

  Je wilt je partner wild maken, maar je weet niet hoe je een sexy gesprek moet beginnen. Maak je geen zorgen, wij dekken je. Deze sexting tips helpen je op weg en laten je partner smeken om meer.

 • Het verschil tussen biseksuele en heteroflexibele identiteiten

  2022-09-09

  Het verschil tussen biseksuele en heteroflexibele identiteiten

  Er is veel verwarring over het verschil tussen biseksuele en heteroflexibele identiteiten. Sommige mensen gebruiken ze door elkaar, terwijl anderen ze zien als twee zeer verschillende oriëntaties. Dus, wat is het verschil?

 • De nieuwe regels van het moderne online daten

  2022-09-09

  De nieuwe regels van het moderne online daten

  De wereld van online dating is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Met de opkomst van dating apps , wenden mensen zich steeds vaker tot het internet om liefde te vinden. De regels van online dating zijn echter ook veranderd...

 • Wat je moet weten over daten met jongere vrouwen

  2022-09-08

  Wat je moet weten over daten met jongere vrouwen

  Dus, je denkt erover om met een jongere vrouw uit te gaan? Geweldig! Ze kunnen heel leuk zijn en een frisse kijk op het leven geven. Maar voordat je begint met daten, zijn er een paar dingen die je moet weten.

 • Tips voor een geslaagde en gelukkige echtscheiding

  2022-09-07

  Tips voor een geslaagde en gelukkige echtscheiding

  Een echtscheiding kan moeilijk zijn, maar als u deze tips volgt, kunt u het proces met succes doorstaan. Met een beetje moeite kunt u er gelukkiger en gezonder uit komen dan ooit.

 • Van Stigma naar Voldoening: Een introductie tot kinky en BDSM

  2022-09-07

  Van Stigma naar Voldoening: Een introductie tot kinky en BDSM

  Als je nieuwsgierig bent naar kinky en BDSM, maar niet weet hoe je eraan moet beginnen, maak je dan geen zorgen. We zullen de misvattingen rond kink en BDSM bespreken.

 • De meest memorabele afspraakjes in de bergen

  2022-09-06

  De meest memorabele afspraakjes in de bergen

  Als u en uw partner op zoek zijn naar een romantisch weekendje weg, waarom probeert u de bergen dan niet? Er zijn zo veel verschillende activiteiten om van te genieten en manieren om samen quality time door te brengen. Hier zijn wat ideeën voor hoe u het meeste uit uw tijd kunt halen.

 • De voors en tegens van online daten met een IT-man

  2022-09-05

  De voors en tegens van online daten met een IT-man

  Tegenwoordig werken meer en meer mensen in de IT industrie. De kans dat je toekomstige partner uit de IT komt is dan ook erg groot. Laten we eens een kijkje nemen naar hoe het is om een IT-man te daten.

 • Zes at-Home Date Scenario's dat zal vegen haar uit haar voeten

  2022-09-05

  Zes at-Home Date Scenario's dat zal vegen haar uit haar voeten

  Als je op zoek bent naar manieren om je volgende date avond extra speciaal te maken, waarom dan niet proberen je meisje uit te nodigen bij jou thuis? Met wat planning en creativiteit, kunt u uw huis om te zetten in de perfecte setting voor een romantische avond. Lees verder voor tips over hoe je het allemaal voor elkaar krijgt.

 • De top 9 regels van Vrienden met Voordelen

  2022-09-03

  De top 9 regels van Vrienden met Voordelen

  We horen vaak over hoe geweldig het is om een vriend met voordelen te hebben. Je hebt er al een gehad of je overweegt het te proberen, toch? Maar is het wel zo eenvoudig? Welke richtlijnen moet je volgen om zo'n relatie zo plezierig mogelijk te laten verlopen?

 • Hoe herken je de waarschuwingssignalen van manipulatie in een relatie

  2022-09-02

  Hoe herken je de waarschuwingssignalen van manipulatie in een relatie

  Manipulatie in relaties komt vaak voor, maar het is niet gezond. Als je je afvraagt hoe je de waarschuwingssignalen van manipulatie in een relatie kunt herkennen, zullen wij je helpen met de belangrijkste symptomen.

 • Hoe herken je een kakkerlak: 5 tekenen dat je partner je aan het roachen is

  2022-09-01

  Hoe herken je een kakkerlak: 5 tekenen dat je partner je aan het roachen is

  Roaching is een term die de laatste tijd de ronde doet op dating apps, websites, en gesprekken tussen vrienden. Dus, wat is roaching? Het is een rotding; helaas komt het steeds vaker voor. Dit artikel zal je leren hoe je een voorn kunt herkennen en, nog belangrijker, hoe je kunt voorkomen dat je zelf wordt beroofd.

 • Hoe om te gaan met een oudere man die een jongere vrouw date

  2022-08-31

  Hoe om te gaan met een oudere man die een jongere vrouw date

  Dus je bent een oudere man die uitgaat met een jongere vrouw. Het kan een geweldige ervaring zijn, maar het kan ook met een aantal uitdagingen komen. In dit artikel geven we een aantal tips over hoe je met de situatie omgaat en het voor jullie beiden laat werken.

 • De donkere kant van anonieme seks: Waarom het zo verslavend kan zijn

  2022-08-30

  De donkere kant van anonieme seks: Waarom het zo verslavend kan zijn

  Anonieme seks is seks met iemand die je niet kent. Recentelijk is het wijdverspreid geraakt onder mensen van beide geslachten en een vrij brede leeftijdsgroep. Soms is het normaal gedrag, en soms is het een verslaving. Laten we eens uitzoeken wat het is!

 • Waarom

  2022-08-28

  Waarom "Nice Guys" als laatste eindigen in de datingwereld (en hoe dat te verhelpen)

  Iedereen om je heen bewondert hoe aardig en ontvankelijk je bent. Er wordt je verteld dat zo'n man "zijn gewicht in goud waard is," maar in werkelijkheid is het best moeilijk voor je om de sympathie te winnen van vrouwen die je leuk vindt. Laten we eens kijken waarom dit gebeurt.

 • Getrouwde mannen vertellen: 5 dingen die we beu zijn om te horen

  2022-08-27

  Getrouwde mannen vertellen: 5 dingen die we beu zijn om te horen

  Kent u getrouwde mannen met wie u regelmatig communiceert? Kijk eens of je ze dezelfde domme vragen stelt als in deze blog.