Blog

Romantiek in de sneeuw: 7 winterdates voor online daters

2022-12-07

Romantiek in de sneeuw: 7 winterdates voor online daters

De bladeren zijn allemaal gevallen, de bomen zijn kaal en sneeuw is het enige wat je uit je raam ziet. Als je single bent en op zoek naar liefde, voelt dit misschien als de slechtste tijd van het jaar. Maar geef de hoop niet op! 
Wij zijn er om je te helpen. Van gezellige samenkomsten tot buitenavonturen, we hebben voor elk wat wils. Dus vraag je leuke vriend van een datingsite mee uit, zet de computer uit, trek je jas aan, trek een bundel aan en maak je klaar voor wat plezier!

Schaatsen - Naar de ijsbaan

Wat is er romantischer dan een winteravond schaatsen hand in hand met je date? Schaatsen is de perfecte winter date idee omdat het actief, leuk, en relatief goedkoop. De meeste steden hebben ijsbanen in de open lucht, dus kijk op de website van uw plaatselijke parken en recreatie voor details.

Bonfire Night - een romantisch gesprek bij het haardvuur

Wat is er romantischer dan knus met je date naast een gezellig vuurtje? Nodig deze winter je geliefde uit voor een avond vol warmte, gesprekken en liefde.
Er zijn genoeg dingen te doen rond een kampvuur, van verhalen vertellen en s'mores maken tot gewoon genieten van elkaars gezelschap. En wat is er intiemer dan de vonken van jullie liefde te delen onder de deken van een winternacht?

Wijnproeven - Proef verschillende soorten winterwijnen

Moe van romantische etentjes in restaurants? Waarom neem je je date niet mee naar een wijnproeverij! Dit seizoen is de perfecte tijd om verschillende soorten winterwijnen te ontdekken. Ontdek wat voor soort wijn ieder van jullie verkiest door meerdere witte en rode wijnen uit verschillende regio's van de wereld te proeven.
Deskundige specialisten begeleiden u bij de traditionele manier van wijnproeven. Zij leren u de smaken en aroma's goed te beoordelen, bespreken de combinatiemogelijkheden en geven aanbevelingen over wanneer en hoe u ze het beste kunt serveren. Doe wat onderzoek en zorg ervoor dat je je kaartjes ruim van tevoren reserveert als dit klinkt als iets dat meer vreugde kan brengen aan je winteravond!

Sneeuwballengevecht - Opwarmen met een sneeuwballengevecht

Op zoek naar een leuke, luchtige manier om je te vermaken en op te warmen tijdens je winterdate? Dan is een sneeuwballengevecht misschien wel iets voor jou! Het is een perfecte manier om elkaar te leren kennen en een vriendschappelijke wedstrijd te houden.
Trek warme kleding aan, zoals laagjes, mutsen en handschoenen, zodat jullie allebei klaar zijn voor de kou. Als je helemaal ingepakt bent, ga je de sneeuw in en maak je twee "gevechtslinies" - dit is oorlog! Stel enkele spelregels op, zodat niemand te competitief wordt - bijvoorbeeld geen harde of ingepakte sneeuwballen gooien.

Zorg ervoor dat u beiden gehydrateerd blijft tussen het sneeuwballengevecht door met warme chocolademelk of cider van een plaatselijk café. Houd je energie op peil met wat warme snacks, en doe om de beurt een sneeuwballengevecht. Dit kan een uitstekende manier zijn voor u beiden om los te komen op uw date en samen wat plezier te hebben.

Sleeën - Maak samen een sleetocht

Wat is een betere manier om contact te maken met je date dan samen een sleetocht te maken? Alles wat je nodig hebt is een slee, wat heuvels (die je in bijna elk park kunt vinden), en misschien wat warme chocolademelk om je date speciaal te maken.
Sleeën is een leuke en goedkope manier om een band op te bouwen met je date en een activiteit waar je samen van kunt genieten. Als er geen sneeuw in de buurt is, waarom probeer je dan niet te tuben?
Het is het perfecte excuus om samen te komen en daarna op te warmen bij een kop warme chocolademelk of koffie. Bovendien kun je verhalen delen en veel lachen. Er gaat niets boven samen van een heuvel af sleeën om de gekte naar boven te halen!

Sneeuwwandeling - Maak een lange wandeling door het winterse landschap

Waarom maak je geen wandeling in de kou? Kleed je warm aan en maak een romantische wandeling door het winterse landschap. Neem warme chocolademelk of koffie mee, en als je je avontuurlijk voelt, waarom probeer je dan niet samen een sneeuwpop te bouwen?
Als je het geluk hebt dat er heuvels in de buurt zijn, ga dan rodelen! Al is het maar langs de dichtstbijzijnde grasbank, het zal een leuke en opwindende ervaring zijn die jullie onvergetelijk zal verbinden. Of, als je avontuurlijk bent ingesteld, probeer te skiën of snowboarden op de pistes - hoewel je daarvoor misschien skipassen moet kopen of ski's moet huren, wat duur kan zijn.

Outdoor Movie Night - Bekijk de nieuwste films onder de sterren.

Oproep aan alle filmliefhebbers! Maak plannen om de nieuwste films in theaters te zien onder de sterrenhemel. Of je nu op zoek bent naar een romcom of een Oscar genomineerde box office hit, er is ontegenzeggelijk iets magisch aan het kijken van een film in de buitenlucht.
Zorg ervoor dat je je warm inpakt met een paar extra lagen om knus te blijven, en neem wat dekens en draagbare stoelen mee, zodat jullie allebei comfortabel zitten terwijl jullie naar de film kijken. Om jullie vooraf en tussen de films door te vermaken, kunnen jullie verhalen uitwisselen over jullie vroegere ervaringen tijdens de date night of zelfs kaartspelletjes spelen.
Het leuke van deze date night is dat het ideaal is voor koppels van alle leeftijden, want openlucht bioscopen hebben meestal geen leeftijdsgrenzen. Een film kijken onder de sterren is een unieke manier om jullie avond samen af te sluiten!

Conclusie

Dus daar heb je tien solide winter date ideeën voor online daters. Deze dates zullen romantiek en plezier in je leven brengen als je de winterblues voelt. Welke activiteit je ook kiest, er is iets speciaals aan buiten zijn in het hart van de winter - vooral als je samen met je date ineengedoken zit. 
En wie weet vind je daarbij de liefde van je leven.

Profiel auteur

Lieke Kibert

Datingexpert

Lieke Kibert, een gerenommeerde online datingexpert op datingbeoordelingen.nl, deelt waardevolle inzichten en praktische tips om succesvol te zijn in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog

  • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

    2023-12-22

    Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

    In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

    Klaas van Gelder

    Klaas van Gelder

    Datingblogger

    2 minuten lezen
  • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

    2023-12-12

    Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

    In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

    Klaas van Gelder

    Klaas van Gelder

    Datingblogger

    2 minuten lezen