Blog

De verrassende waarheid over trio-fantasieën: Wat willen meisjes?

2022-12-01

De verrassende waarheid over trio-fantasieën: Wat willen meisjes?

Dus waarom willen meisjes seks hebben met twee mannen? De belangrijkste reden is dat ze zoveel mogelijk genot willen voelen. Maar om hun dromen te verwezenlijken, moeten ze de juiste partners vinden. En dat is niet altijd gemakkelijk.
En als je een relatie hebt, dan wordt het nog moeilijker, want nu moet je niet alleen twee mannen vinden die bereid zijn om seks met je te hebben, maar ook een man die bereid is om je te delen met een andere man. 

Wat fantaseren vrouwen over triootjes?

Als het gaat om triootjes, fantaseren vrouwen vaak over het feit dat ze het middelpunt van de belangstelling zijn. Ze willen zich begeerd voelen door twee mannen en al het genot ervaren van een stomend triootje. Veel meisjes willen dubbele penetratie voelen en hun wildste fantasieën verwezenlijken.
Veel vrouwen dromen van een triootje met hun partner en een andere man, en ze fantaseren vaak over genomen worden door twee mannen tegelijk. Ze stellen zich voor zowel vaginaal als anaal genot te voelen en dromen vaak over gekust en aangeraakt worden door beide mannen.
Voor sommige vrouwen is een triootje een manier om hun kinky kant te verkennen en dingen te ervaren die ze normaal gesproken niet in bed zouden doen.

Hoe introduceer je het onderwerp triootje met je partner?

Dus je hebt besloten dat je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van triootjes. Fantastisch! Maar voordat je de sprong waagt, moet je er met je partner over praten. Hier zijn een paar tips om het onderwerp op een open, eerlijke en uiteindelijk leuke manier te introduceren.
Om te beginnen moet je het zien als iets waar je nieuwsgierig naar bent, niet als iets wat je per se wilt doen. Dit zal de druk wat wegnemen en het eerder als een gesprek dan als een verzoek laten voelen.
Neem vervolgens de tijd. Verwacht niet dat je partner meteen ja (of nee) zegt. Geef hem de kans erover na te denken en eventuele vragen te stellen. En het belangrijkste is dat u luistert naar de antwoorden.
Ten slotte, heb er plezier in! Dit moet voor jullie allebei een leuke ervaring zijn, dus verzand niet in details. Ontspan je en geniet van de rit.

Verschillen tussen man-vrouw en vrouw-vrouw triootjes

Bij triootjes zijn er twee hoofdvarianten: man-vrouw-man (MFM) en vrouw-vrouw-vrouw (FMF). Het eerste type is het populairst bij mannen en geeft hen een gevoel van macht en autoriteit. Het tweede type is het populairst bij vrouwen, omdat zij tegelijkertijd vaginaal en anaal genot ervaren.
Hoewel beide soorten triootjes heerlijk kunnen zijn voor alle deelnemers, moet er rekening worden gehouden met enkele verschillen.
Bij MFM triootjes heeft de man de leiding en bepaalt hij het tempo en de toon van de ontmoeting. Het is ook cruciaal dat één man de leiding neemt terwijl de ander zijn instructies opvolgt. FMF triootjes daarentegen vereisen meer communicatie tussen twee vrouwen om ieders tevredenheid te garanderen. Een ander belangrijk verschil is dat MFM triootjes meer gericht zijn op de seksuele daad zelf, terwijl FMF triootjes vaak meer zoenen, knuffelen en voorspel inhouden. 
Dus, als je een trio overweegt, is het essentieel om met je partner om de tafel te gaan zitten en uit te zoeken in wat voor soort ontmoeting jullie beiden geïnteresseerd zijn. Met wat planning en communicatie ben je zeker van een wilde en bevredigende ervaring.
Inzicht in deze verschillen kan je helpen het type te kiezen dat het beste bij je verlangens past.

Tips voor een succesvolle, veilige en plezierige trio ervaring

Ben je klaar om je fantasie werkelijkheid te laten worden? Geweldig! Maar voor een succesvolle, veilige en plezierige trio ervaring, zijn er enkele basisregels te volgen.
Ten eerste, zorg voor vertrouwen en communicatie tussen alle drie de partners voordat je begint te spelen. Zorg ervoor dat iedereen het met elkaar eens is en dat alle verlangens duidelijk worden uitgesproken, zodat niemand zich ongemakkelijk voelt of onder druk wordt gezet om iets te doen wat hij of zij niet wil. Vergeet ook niet dat toestemming essentieel is - zorg ervoor dat iedereen zich goed voelt bij de activiteiten/fantasieën voordat je verder gaat.
Ten tweede moet een triootje niet overhaast gebeuren. Neem de tijd en ga langzaam - probeer verschillende standjes uit, neem pauzes als dat nodig is en laat iedereen het tempo bepalen. En tot slot, vergeet nooit de veiligheid! Zorg ervoor dat iedereen weet waar de condooms liggen en gebruik ze indien nodig.

Waar vind je een derde partner?

Nu je begrijpt wat trio-fantasieën zo opwindend maakt voor meisjes, is de volgende vraag: hoe vind je een derde partner? Er is geen pasklaar antwoord, want elk stel is anders. Maar er zijn een paar opties die je kunt onderzoeken.
Eén methode is iemand zoeken via online datingsites en apps die expliciet gericht zijn op triootjes. Zoals je je kunt voorstellen, hebben deze websites de neiging om meer mensen aan te trekken die openstaan voor niet-traditionele relaties en seksuele ervaringen.
Een andere optie is om iemand te zoeken via wederzijdse vrienden of kennissen. Houd in gedachten dat het essentieel is om vanaf het begin duidelijk te zijn over de verwachtingen en ervoor te zorgen dat alle betrokkenen zich op hun gemak voelen bij de regeling. Kortom, communicatie is essentieel.
De laatste suggestie is het bijwonen van evenementen of conferenties over seksualiteit en relaties. Op deze bijeenkomsten vindt u gelijkgestemden die uw interesses delen en uw grenzen respecteren, waardoor het veel gemakkelijker wordt om een potentiële derde partner te vinden.

Conclusie

Uit een recent onderzoek blijkt dat bijna 70% van de vrouwen wel eens heeft gefantaseerd over een trio. En hoewel mannen vaker fantaseren over triootjes, is het voor vrouwen nog steeds een relatief taboe.
Er zijn veel redenen waarom mensen fantaseren over triootjes, maar uiteindelijk komt het erop neer dat ze iets nieuws en spannends willen ervaren. Als je een relatie hebt, kan het een manier zijn om het wat spannender te maken. En als je single bent, kan het een manier zijn om je seksualiteit te verkennen zonder je aan één persoon te binden.
Wat je reden ook is om een trio te willen, je hoeft je er niet voor te schamen. Het is jouw fantasie, en je moet doen wat je gelukkig maakt.

Profiel auteur

Lieke Kibert

Datingexpert

Lieke Kibert, een gerenommeerde online datingexpert op datingbeoordelingen.nl, deelt waardevolle inzichten en praktische tips om succesvol te zijn in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog

 • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  2023-12-22

  Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen
 • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  2023-12-12

  Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen