Blog

Sexting tips: Hoe praat je vies en maak je je partner wild?

2022-09-20

Sexting tips: Hoe praat je vies en maak je je partner wild?

Wat is sexting precies? Sexting is een vorm van communicatie met seksuele inhoud, meestal via tekstberichten of afbeeldingen. Het is een manier om je partner opgewonden en opgewonden te krijgen voordat jullie elkaar ontmoeten.

Hoe te beginnen met sexting

Weet je niet zeker hoe je moet beginnen? Hier zijn een paar tips:

 • Begin langzaam. Het kan ontmoedigend zijn om zogezegd in het diepe te springen. Begin met een paar flirterige berichtjes en kijk hoe je partner reageert. Meet zijn of haar interesse en ga van daaruit verder.
 • Houd het stijlvol. Dirty talk hoeft niet obsceen of X-rated te zijn, en soms kan een beetje subtiliteit nog sexier zijn.
 • Wees jezelf. Probeer niet iemand te zijn die je niet bent. Je partner kan zien of je doet alsof, en dat is gegarandeerd dodelijk voor de stemming.
 • Wees speels en spontaan. Stress niet - laat het gesprek op natuurlijke wijze verlopen en laat de lust het overnemen.
 • Gebruik je fantasie! De mogelijkheden bij sexting zijn eindeloos, dus wees creatief!

Wat niet te doen

Misschien voel je je gewaagd, maar er zijn een aantal dingen die je nooit moet doen bij sexting.
Gebruik geen vulgaire of expliciete seksuele taal te vroeg in het gesprek; het kan je partner ongemakkelijk maken en afschrikken. Doe het wat rustiger aan totdat je wat seksuele spanning hebt opgebouwd.
Vertel haar ook niet dat je al lang aan haar denkt op seksueel gebied. Het kan haar het gevoel geven dat je geobsedeerd bent door haar, en dat is niet de indruk die je wilt wekken.
En tot slot, stuur nooit ongevraagd pik foto's. Het is gewoon ongepast, en het zal je waarschijnlijk verbannen van sexting met je partner. Dus daar heb je het, een paar dingen om te vermijden bij het sexting. 

Wat te doen

Zoek om te beginnen een rustig moment waarop u en uw partner zich op elkaar kunnen concentreren. Begin dan het gesprek door een flirterig of suggestief bericht te sturen.
Complimenteer het uiterlijk van je partner, of vertel wat je met hem of haar zou willen doen. Wees zo specifiek mogelijk en laat je fantasie de vrije loop.
Wees niet bang om een beetje ondeugend te zijn. Het doel van sexting is tenslotte om elkaar op te winden. Maar zorg er altijd voor dat je partner zich goed voelt bij de richting van het gesprek. Als de bal eenmaal aan het rollen is gebracht, houd dan de vaart erin door snel te reageren op de berichten van je partner. Het heen-en-weer geloop van een sexting-gesprek kan ongelooflijk erotisch zijn, dus ga door tot jullie allebei tevreden zijn.
Als ze aarzelen, trek je je terug en probeer je iets anders. Je hoeft het niet te forceren. Als je eenmaal in een ritme zit, zul je waarschijnlijk merken dat het vanzelfsprekender gaat. En voor je het weet, kijken jullie allebei reikhalzend uit naar jullie volgende sexting-sessie.

Goede voorbeelden van sextinggesprekken

Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen. Hier zijn een paar goede voorbeelden van sexting gesprekken:

 • "Ik kan niet wachten om thuis te komen en je kleren uit te trekken."
 • "Ik ben nu zo geil. Ik wou dat je hier bij me was."
 • "Ik wil je proeven."
 • "Ik zie je nu naakt voor me".
 • "Ik ga je zo nat maken".
 • "U maakt me zo hard".
 • "Ik kan niet wachten om je in me te voelen".
 • "Ik hou ervan als je vies tegen me praat.
 • "Ik wil dat je me laat klaarkomen".
 • "Ik ga je zo hard laten klaarkomen".

Slechte voorbeelden van Sexting gesprekken

We zijn hier om je enkele slechte voorbeelden te geven van sexting gesprekken die je moet vermijden:

 • "Hé, ik denk nu naakt aan je." Dit is veel te direct en zal je partner zich ongemakkelijk laten voelen.
 • "Ik kan niet stoppen met denken aan je lichaam." Nogmaals, dit is te direct en zal je partner het gevoel geven dat je alleen geïnteresseerd bent in hun fysieke verschijning.
 • "Wat heb je aan?" Dit is gewoon griezelig, en je moet nooit iemand deze vraag stellen zonder zijn of haar toestemming. 
 • "Ik wil vieze dingen met je doen." Dit is te expliciet en kan ervoor zorgen dat je partner zich ongemakkelijk voelt.
 • "Ik kan niet wachten om seks met je te hebben." Dit is veel te brutaal.

Vermijd deze gespreksstarters als je een succesvolle sexting-ervaring met je partner wilt hebben. Probeer in plaats daarvan iets subtielers en suggestiefs. Zet je partner aan het denken over wat ze willen dat je met ze doet. Wees creatief en gebruik je fantasie. Je partner zal je er dankbaar voor zijn!

Conclusie

Hoewel sexting een geweldige manier kan zijn om je partner heet en lastig te krijgen in afwachting van jullie volgende ontmoeting, kan het ook lastig zijn om te weten hoe je moet beginnen en wat je moet zeggen.
Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:
1. Begin met iets zachts en suggestiefs.
2. Verhoog de warmte naarmate je verder gaat.
3. Houd het sexy, maar wordt niet te grafisch.
4. Let op de reactie van je partner en reageer daarop.
5. Wees voorbereid op een aantal NSFW (not safe for work) antwoorden!
Met deze tips in gedachten, ben je op weg naar een aantal serieus sexy gesprekken die jullie beiden laten hijgen naar meer. 
Mensen, als je nu niemand hebt met wie je kunt oefenen met sexting, schrijf je dan gerust in op een van de datingsites en ga op zoek naar nieuwe ervaringen.

Profiel auteur

Lieke Kibert

Datingexpert

Lieke Kibert, een gerenommeerde online datingexpert op datingbeoordelingen.nl, deelt waardevolle inzichten en praktische tips om succesvol te zijn in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog

 • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  2023-12-22

  Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen
 • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  2023-12-12

  Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen