Blog

Het laatste woord over lulgrootte: Wat willen vrouwen?

2022-11-19

Het laatste woord over lulgrootte: Wat willen vrouwen?

De grootte van een pik is een groot gespreksonderwerp onder mannen. We willen allemaal weten wat vrouwen van onze lullen vinden, en of we al dan niet "geschikt" zijn. Maar de waarheid is dat het geen zwart-wit kwestie is. Er zijn veel verschillende meningen, en wat de ene vrouw lekker vindt, vindt de andere niet lekker.

Maakt grootte echt uit?

Laat één ding duidelijk zijn: de grootte doet er wel degelijk toe, maar niet op de manier die je zou denken. Ja, vrouwen geven om de penisgrootte, maar alleen omdat ze denken dat het verschil maakt in de slaapkamer. De gemiddelde penisgrootte is ongeveer vijf tot zes centimeter, en dat is prima. In feite geven de meeste vrouwen de voorkeur aan een kleinere penis, omdat het gemakkelijker is een orgasme te krijgen met minder stimulatie.
Het belangrijkste is dat je weet hoe je moet gebruiken wat je hebt. Dat is wat echt belangrijk is in de slaapkamer. Als je je partner een goed gevoel kunt geven, dan is de grootte niet eens een probleem.

Wat zeggen vrouwen over de grootte van hun pik?

Als het gaat om de grootte van een pik, zijn er veel mythen en misvattingen. Maar wat denken vrouwen nu echt? Het antwoord is een beetje ingewikkeld. Want als het op seks aankomt, willen verschillende vrouwen verschillende dingen. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een grotere penis omdat ze dat prettiger vinden. Anderen geven de voorkeur aan een kleinere penis omdat ze dat comfortabeler vinden. En weer anderen maakt het niets uit.
Het komt er dus op neer dat er geen "goed" antwoord is wat betreft de penisgrootte, en dat het allemaal draait om wat JIJ prettig vindt en waardoor JIJ je goed voelt. Dus als je je afvraagt of je al dan niet voldoet, kun je het beste aan je partner vragen wat zijn voorkeur heeft.

Hebben vrouwen liever omtrek of lengte?

De hamvraag, toch? Het antwoord is ingewikkelder dan je denkt. Het hangt echt af van de vrouw. Sommige dames geven de voorkeur aan omtrek, terwijl anderen de voorkeur geven aan lengte. En sommigen geven niets om een van beide, zolang de man maar weet hoe hij moet gebruiken wat hij heeft. Elke vrouw is anders. Net zoals ieder van ons verschillende voorkeuren heeft als het om mannen gaat, hebben we ook verschillende voorkeuren als het om hun pikken gaat. Dus het varieert echt.
Maar als ik moet kiezen, zou ik zeggen dat de omtrek iets belangrijker is dan de lengte. Waarom? Omdat omtrek zorgt voor meer stimulatie van de clitoris en de vagina, wat kan leiden tot intensere orgasmes. Plus, laten we eerlijk zijn: een dikke lul ziet er beter uit en voelt beter aan dan een dunne.
En last but not least: het is cruciaal om een goede hygiëne te hebben en goed te zijn in bed. Want zelfs de grootste penis maakt slechte seks niet goed!

Maakt het uit of je besneden bent of niet?

Je vraagt je misschien af of het uitmaakt of je besneden bent of niet. Het antwoord is... misschien. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een besneden penis omdat ze dat gewend zijn in de pornografie. Anderen vinden het esthetischer. En sommigen maakt het niets uit. Wat betreft de invloed op het gevoel, er zijn aanwijzingen dat besnijdenis kan leiden tot minder gevoel. Maar nogmaals, dit is geen universele waarheid - sommige vrouwen zeggen geen verschil te merken, terwijl anderen zeggen dat ze liever besneden penissen voelen.
Uiteindelijk is het aan jou of je je laat besnijden of niet. Als je erover denkt om het om cosmetische redenen te laten doen, weet dan dat het niet per se een spelbreker in de slaapkamer hoeft te zijn.

Hoe maak je het beste van wat je hebt?

Nu we dat allemaal achter de rug hebben, laten we het eens hebben over hoe je het beste kunt maken van wat je hebt. Want zelfs als je niet veel warmte hebt, zijn er nog steeds dingen die je kunt doen om je partner de best mogelijke ervaring te geven. Ten eerste, concentreer je op het voorspel. Dit is iets dat veel mannen over het hoofd zien, maar het is zo belangrijk. Neem de tijd om je partner op te winden voordat jullie beginnen met seks. Hoe meer ze opgewonden zijn, hoe minder ze zich zullen bekommeren om de grootte van je lul.
Wat je ook kunt doen is creatief zijn met standjes. Er zijn veel verschillende manieren om seks te hebben, en niet alle vereisen een enorme penis. Wees creatief en experimenteer met verschillende standjes tot je er een vindt die werkt voor jou en je partner.
En vergeet tot slot orale seks niet. Dit is iets waar veel vrouwen de voorkeur aan geven, dus het is zeker de moeite waard om je erop te richten als je je partner wilt plezieren.

Going Above and Beyond: Wat denken vrouwen echt over grote lullen?

In werkelijkheid denken de meeste vrouwen dat ze nooit een partner met een grote lul zullen hebben. Maar wat vinden vrouwen eigenlijk van grote lullen? Houden ze ervan, of zijn ze gewoon een lastpak? Laten we het uitzoeken. Het blijkt dat de meeste vrouwen grote lullen opwindend vinden. Sterker nog, velen zeggen dat het de grootste opwinding van allemaal is. Ze houden ervan hoe hij voelt en eruit ziet, en ze zeggen dat ze zich er zelfverzekerder en sexy door voelen.
Er zijn echter ook enkele nadelen aan een grote lul. Ten eerste kan hij ongemakkelijk zijn voor beide partners tijdens de seks. En ten tweede hebben mannen met een grote pik vaak last van vroegtijdige ejaculatie.
Dus daar heb je het. Vrouwen houden echt van grote lullen, maar er zijn een paar nadelen die je moet weten voordat je er een gaat kopen :)

Conclusie

Het antwoord is, zoals met de meeste dingen in het leven, ingewikkeld. Verschillende meisjes willen verschillende dingen. Sommigen zijn misschien meer bezig met omtrek, terwijl anderen de voorkeur geven aan lengte. Sommigen willen misschien een lul die zowel lang als dik is, terwijl anderen meer flexibel zijn. Het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur. De beste manier om erachter te komen wat een meisje wil, is het haar rechtstreeks te vragen. Praat over jouw en haar zorgen, en kijk of je tot een wederzijds begrip kunt komen. De kans is groot dat ze de eerlijkheid en openheid waardeert.

En als al het andere faalt, onthoud dan dat vertrouwen de sleutel is. Elk meisje is als was in je handen als je vertrouwen hebt in jezelf en je capaciteiten.

Profiel auteur

Lieke Kibert

Datingexpert

Lieke Kibert, een gerenommeerde online datingexpert op datingbeoordelingen.nl, deelt waardevolle inzichten en praktische tips om succesvol te zijn in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog

 • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  2023-12-22

  Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen
 • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  2023-12-12

  Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen