Blog

Ze wil je: Hoe weet je of ze zich online tot je aangetrokken voelt?

2022-09-20

Ze wil je: Hoe weet je of ze zich online tot je aangetrokken voelt?

Je praat nu al een tijdje met het meisje online, en je denkt dat ze misschien geïnteresseerd is in jou. Hoe kun je zien of ze zich seksueel tot je aangetrokken voelt?
Er zijn een paar tekenen waar je op kunt letten. Als je het niet zeker weet, wees dan niet bang om het haar direct te vragen. Jongens, als ze zich tot je aangetrokken voelt, zal ze zich waarschijnlijk gevleid voelen door de vraag. Dames, het is niet nodig om terughoudend of verlegen te zijn; wees gewoon eerlijk en oprecht.
In deze post geven we je tips om te vertellen of ze je seksueel wil online, dus blijf kijken!

Zij is altijd degene die het initiatief neemt tot contact

Als zij altijd degene is die je berichten stuurt of commentaar geeft op je berichten, dan is de kans groot dat ze zich seksueel tot je aangetrokken voelt. Het is bijna alsof ze geen genoeg van je kan krijgen. En dat is een goede indicatie dat ze de dingen naar een hoger niveau wil tillen.
Als je in haar geïnteresseerd bent, moet je zeker haar avances beantwoorden. Laat haar weten dat je haar ook ziet zitten. Anders mis je misschien een grote kans.
Het is ook de moeite waard om na te gaan of ze ooit contact heeft gezocht als je niet online bent. Als ze alleen contact met je opneemt als jullie allebei online zijn, dan is ze waarschijnlijk gewoon op zoek naar een cyber hookup.

Ze is altijd beschikbaar om te praten

Je kunt zien dat ze zich seksueel tot je aangetrokken voelt als ze altijd beschikbaar is om te praten. Ze kan misschien niet wachten om je stem te horen, en ze zal waarschijnlijk de eerste zijn om je terug te berichten.
Als ze altijd probeert het gesprek gaande te houden, is dat een teken dat ze intiemer in je geïnteresseerd is.

Ze stuurt je naaktfoto's of seksueel suggestieve foto's

Het lijdt geen twijfel dat als ze je naaktfoto's of seksueel suggestieve foto's stuurt, ze zich zeker tot je aangetrokken voelt. En de kans is groot dat ze meer wil dan alleen een platonische relatie met jou.
Dus wat doe je dan? Je grijpt de kans en gaat ermee aan de haal. Je flirt terug en kijkt hoe het verder gaat. Onthoud dat ze waarschijnlijk het water aan het testen is, dus dring niet te hard of snel aan. Maar als je het goed speelt, kun je later hete seks krijgen.

Ze wil met je videochatten

Als ze al een tijdje met je praat en plotseling met je begint te videochatten, is dat een goed teken dat ze in je geïnteresseerd is. Je moet zeker met haar videochatten en kijken waar het heen gaat. Je zou haar zelfs een naakt terug kunnen sturen en kijken hoe ze reageert en van daaruit verder gaan.
Als ze excuses begint te maken om met je te videochatten, is dat een teken dat ze seksueel in je geïnteresseerd is. Misschien zinspeelt ze zelfs op een persoonlijke ontmoeting. Als dit het geval is, is het tijd om een stap te zetten.

Ze praat altijd over seks

Het lijkt misschien een gegeven, maar het is de moeite waard om erop te wijzen, omdat sommige vrouwen over seks praten, ongeacht of ze zich tot iemand aangetrokken voelen of niet.
Maar als ze over seks praat op een manier die suggereert dat ze in je geïnteresseerd is, dan is het zeker de moeite waard om een stapje verder te gaan. Let op wat ze zegt - lijkt ze geïnteresseerd in het verkennen van haar eigen seksuele fantasieën? Of lijkt ze geïntrigeerd door het idee om je lichaam te verkennen?
Als het antwoord ja is, dan kun je er zeker van zijn dat ze zich tot je aangetrokken voelt en geïnteresseerd is in het offline gaan.

Ze sms't je haar kledingopties voor je komende date

Een manier om dat te weten is als ze je sms'jes begint te sturen met haar garderobe-opties voor de komende date. Als ze geïnteresseerd is in jou, zal ze ervoor willen zorgen dat ze er op haar best uitziet als jullie elkaar persoonlijk ontmoeten. Natuurlijk is er geen garantie dat ze in je geïnteresseerd is alleen omdat ze je haar garderobe-opties sms't. Maar het is zeker een goed teken! Dus als je je afvraagt of dit meisje zich wel of niet tot je aangetrokken voelt, let dan op dit verklikkerlicht.

Ze wil je persoonlijk ontmoeten

Nou, een giveaway is als ze altijd voorstellen om af te spreken. Als ze voortdurend probeert om offline plannen met je te maken, dan is dat een goed teken dat ze geïnteresseerd is in meer dan alleen een vriendschap.

Conclusie

Nu je de tekenen kent, kun je de dingen in de goede richting sturen. Reageer op haar op een manier die laat zien dat je geïnteresseerd bent, maar niet te enthousiast. Als ze flirterige of openlijk seksuele berichten stuurt, ga dan een stapje verder met je antwoorden. Kijk naar haar reactie; als ze het leuk vindt, ga dan door; zo niet, doe het rustig aan en probeer het later nog eens. Wat er ook gebeurt, respecteer haar grenzen. Je wilt niet griezelig of stalkerig overkomen.

Profiel auteur

Klaas van Gelder

Datingblogger

Klaas van Gelder is een gerenommeerde online datingblogger op datingbeoordelingen.nl, die waardevolle inzichten en praktische tips deelt om betekenisvolle verbindingen te vinden in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog

 • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  2023-12-22

  Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen
 • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  2023-12-12

  Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen