Klaas van Gelder
Auteursprofielen

Klaas van Gelder

Datingblogger

Klaas van Gelder is een gerenommeerde online datingblogger op datingbeoordelingen.nl die waardevolle inzichten en praktische tips deelt om succesvol te zijn in de wereld van online daten. Met zijn deskundigheid helpt Klaas lezers bij het vinden van betekenisvolle verbindingen en het vergroten van hun kansen in de online datingwereld. Met Klaas van Gelder als gids krijg je de nodige tools en het vertrouwen om online dating te beheersen en de gewenste relaties te vinden.

Blogartikelen van Klaas van Gelder

 • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  2023-12-22

  Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

 • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  2023-12-12

  Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

 • Het verkennen van niet-traditionele relatiestructuren: Navigeren door het landschap van open relaties en polyamorie

  2023-08-15

  Het verkennen van niet-traditionele relatiestructuren: Navigeren door het landschap van open relaties en polyamorie

  In een wereld waarin liefde en relaties er in verschillende schakeringen zijn, is het traditionele monogame model niet de enige optie.

 • Een nieuw fenomeen: Vrouwen Omarmen Hookup Relaties

  2023-05-24

  Een nieuw fenomeen: Vrouwen Omarmen Hookup Relaties

  Ben je klaar om de onvertelde geheimen te ontdekken? Duik in de motivaties en gedragingen van vrouwen die casual ontmoetingen omarmen, stereotypen uitdagen en verwachtingen tarten.

 • Van afspraakjes naar geluk: Hoe mannen hun exen achter zich kunnen laten en online liefde kunnen vinden.

  2023-04-30

  Van afspraakjes naar geluk: Hoe mannen hun exen achter zich kunnen laten en online liefde kunnen vinden.

  Ontdek de mannelijke psyche en leer waarom mannen altijd denken aan slapen met hun exen in deze eye-opening blog post. Van nostalgie tot emotionele verbondenheid, we onderzoeken de redenen achter dit gemeenschappelijke verlangen en geven praktische tips om verder te gaan met het verleden en geluk te vinden in online dating.

 • Misvattingen en stereotypen over onenightstands uit de wereld helpen

  2023-04-03

  Misvattingen en stereotypen over onenightstands uit de wereld helpen

  Leer hoe je de misvattingen en stereotypen over one-night stands kunt doorbreken in deze informatieve blogpost. Ontdek waarom het niet beschamend is of ontbreekt aan respect en intimiteit, en hoe het doorbreken van deze overtuigingen een positievere en respectvollere omgeving voor onenightstands kan creëren.

 • Ben jij een homoseksuele man? 5 tekenen dat je het zou kunnen zijn en hoe je je ware zelf kunt omarmen

  2023-03-05

  Ben jij een homoseksuele man? 5 tekenen dat je het zou kunnen zijn en hoe je je ware zelf kunt omarmen

  Ben jij een man die twijfelt aan zijn seksuele geaardheid? In dit artikel onderzoeken we 5 tekenen die erop kunnen wijzen dat je een latente homoseksuele man bent en geven we advies over hoe je je ware zelf kunt omarmen. Lees verder voor begeleiding en steun op je reis naar zelfontdekking.

 • Online dating met ChatGPT: verbeter uw vaardigheden en uw ervaring

  2023-02-15

  Online dating met ChatGPT: verbeter uw vaardigheden en uw ervaring

  Haal het meeste uit je online dating ervaring door OpenAI's ChatGPT te gebruiken voor effectievere en efficiëntere communicatie. Deze blogpost geeft praktische tips over hoe u het meeste uit de technologie kunt halen.

 • Sugar Dating Online: Een groeiende trend in de datingwereld

  2023-02-07

  Sugar Dating Online: Een groeiende trend in de datingwereld

  Met de komst van de technologie is online dating steeds populairder geworden, met verschillende platforms die aan verschillende behoeften en voorkeuren voldoen. Een bijzondere vorm van online dating die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen is sugar dating.

 • Waarom daten mannen liever met MILF's dan met jongvolwassenen?

  2022-11-19

  Waarom daten mannen liever met MILF's dan met jongvolwassenen?

  Het is geen geheim dat MILF's populair zijn bij een bepaald publiek. Maar wat is het aan hen dat ons tot hen aantrekt? Waarom zijn veel mannen meer aangetrokken tot het daten met MILF's dan met jonge volwassenen?

 • Maagdelijkheid: De nieuwe seksuele grens

  2022-11-17

  Maagdelijkheid: De nieuwe seksuele grens

  Hoewel er veel verschillende gedachten zijn over seks, is één onderwerp nog steeds gehuld in mysterie: waarom maagdelijkheid sommige mannen aanspreekt.

 • Wat haar tekstberichten echt betekenen

  2022-11-15

  Wat haar tekstberichten echt betekenen

  Dingen kunnen vaak verloren gaan in de vertaling als het gaat om tekstberichten. Vooral vrouwen staan erom bekend dat ze dubbelzinnig zijn met hun woorden en subtekst gebruiken om hun ware gevoelens over te brengen, en dit kan mannen op hun hoofd laten krabben en zich afvragen wat ze echt bedoelt.

 • Hoe krijg je het meisje: Tips voor seksuele conversatie

  2022-11-02

  Hoe krijg je het meisje: Tips voor seksuele conversatie

  Seksueel worden met een meisje kan lastig zijn, en het is niet zo makkelijk als gewoon flirten en er het beste van hopen. Als je ervoor wilt zorgen dat je avances worden verwelkomd, moet je weten hoe je over seks kunt praten op een manier waarbij zij zich op haar gemak voelt.

 • Hoe te daten met overgewicht

  2022-11-02

  Hoe te daten met overgewicht

  Daten kan voor iedereen moeilijk zijn, maar als je overgewicht hebt, kan het onmogelijk lijken. Gelukkig kun je een paar dingen doen om het proces gemakkelijker te maken en je kansen op het vinden van een match te vergroten.

 • Angst voor opnieuw daten - Overwin je angsten en vind je soulmate

  2022-10-11

  Angst voor opnieuw daten - Overwin je angsten en vind je soulmate

  Heb je net een scheiding of breuk achter de rug en weet je niet hoe je weer moet gaan daten? Het is echter goed om te weten dat je niet de enige bent die zich zo voelt, en dat veel anderen hetzelfde voelen als jij. Bovendien zijn er methoden om je zorgen te overwinnen.

 • Wat te doen na de seks: Een gids voor betere relaties

  2022-10-10

  Wat te doen na de seks: Een gids voor betere relaties

  Je kunt een paar dingen doen na de seks om je relatie te versterken en ervoor te zorgen dat het voor jullie allebei positief is. Welke dat zijn? Lees ons artikel om erachter te komen!

 • De kunst van charmante verhalen vertellen: Hoe te winnen bij het daten

  2022-10-09

  De kunst van charmante verhalen vertellen: Hoe te winnen bij het daten

  We weten allemaal hoe belangrijk een goede eerste indruk is. Of we nu iemand ontmoeten voor een date, een sollicitatiegesprek, of gewoon proberen om nieuwe vrienden te maken, de manier waarop we onze verhalen vertellen kan ons ofwel aantrekkelijker maken of mensen afschrikken. In dit artikel delen we enkele tips om de kunst van het charmant vertellen onder de knie te krijgen. Door deze technieken te gebruiken, zul je zeker iedereen die je date voor je winnen.

 • Tips en trucs voor stellen die nieuw zijn in de swingerscene

  2022-10-09

  Tips en trucs voor stellen die nieuw zijn in de swingerscene

  Dus jij en je partner hebben besloten de sprong te wagen en de wereld van de swingers te verkennen. Gefeliciteerd! Zoals met alles wat nieuw is, zijn er een paar dingen waar je aan moet denken voor je eerste uitje. Hier zijn een paar tips om je eerste swingersuitje zo aangenaam mogelijk te maken.

 • 11 sms-fouten die u zullen stoppen van het krijgen van de datum

  2022-10-05

  11 sms-fouten die u zullen stoppen van het krijgen van de datum

  Als je die eerste date wilt binnenhalen, moet je sms'en als een pro. Dat betekent geen fouten meer! Hier zijn 11 sms-fouten die je zeker zullen tegenhouden van het krijgen van de date.

 • De Top 7 Kwaliteiten van een Geweldige Sekspartner

  2022-10-02

  De Top 7 Kwaliteiten van een Geweldige Sekspartner

  Om ervoor te zorgen dat je je partner alles geeft wat hij nodig heeft, raadpleeg je deze door deskundigen goedgekeurde checklist van kwaliteiten die een geweldige sekspartner vormen. Kijk hoeveel vakjes je kunt afvinken.

 • Ze wil je: Hoe weet je of ze zich online tot je aangetrokken voelt?

  2022-09-20

  Ze wil je: Hoe weet je of ze zich online tot je aangetrokken voelt?

  Je chat al een tijdje met dit meisje online, en het gaat goed. Je hebt zelfs plannen gemaakt om haar binnenkort persoonlijk te ontmoeten. Maar je bent nieuwsgierig - is ze aangetrokken tot je?

 • Het verschil tussen biseksuele en heteroflexibele identiteiten

  2022-09-09

  Het verschil tussen biseksuele en heteroflexibele identiteiten

  Er is veel verwarring over het verschil tussen biseksuele en heteroflexibele identiteiten. Sommige mensen gebruiken ze door elkaar, terwijl anderen ze zien als twee zeer verschillende oriëntaties. Dus, wat is het verschil?

 • De nieuwe regels van het moderne online daten

  2022-09-09

  De nieuwe regels van het moderne online daten

  De wereld van online dating is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Met de opkomst van dating apps , wenden mensen zich steeds vaker tot het internet om liefde te vinden. De regels van online dating zijn echter ook veranderd...

 • Tips voor een geslaagde en gelukkige echtscheiding

  2022-09-07

  Tips voor een geslaagde en gelukkige echtscheiding

  Een echtscheiding kan moeilijk zijn, maar als u deze tips volgt, kunt u het proces met succes doorstaan. Met een beetje moeite kunt u er gelukkiger en gezonder uit komen dan ooit.

 • De meest memorabele afspraakjes in de bergen

  2022-09-06

  De meest memorabele afspraakjes in de bergen

  Als u en uw partner op zoek zijn naar een romantisch weekendje weg, waarom probeert u de bergen dan niet? Er zijn zo veel verschillende activiteiten om van te genieten en manieren om samen quality time door te brengen. Hier zijn wat ideeën voor hoe u het meeste uit uw tijd kunt halen.

 • De voors en tegens van online daten met een IT-man

  2022-09-05

  De voors en tegens van online daten met een IT-man

  Tegenwoordig werken meer en meer mensen in de IT industrie. De kans dat je toekomstige partner uit de IT komt is dan ook erg groot. Laten we eens een kijkje nemen naar hoe het is om een IT-man te daten.

 • Zes at-Home Date Scenario's dat zal vegen haar uit haar voeten

  2022-09-05

  Zes at-Home Date Scenario's dat zal vegen haar uit haar voeten

  Als je op zoek bent naar manieren om je volgende date avond extra speciaal te maken, waarom dan niet proberen je meisje uit te nodigen bij jou thuis? Met wat planning en creativiteit, kunt u uw huis om te zetten in de perfecte setting voor een romantische avond. Lees verder voor tips over hoe je het allemaal voor elkaar krijgt.

 • De donkere kant van anonieme seks: Waarom het zo verslavend kan zijn

  2022-08-30

  De donkere kant van anonieme seks: Waarom het zo verslavend kan zijn

  Anonieme seks is seks met iemand die je niet kent. Recentelijk is het wijdverspreid geraakt onder mensen van beide geslachten en een vrij brede leeftijdsgroep. Soms is het normaal gedrag, en soms is het een verslaving. Laten we eens uitzoeken wat het is!

 • Getrouwde mannen vertellen: 5 dingen die we beu zijn om te horen

  2022-08-27

  Getrouwde mannen vertellen: 5 dingen die we beu zijn om te horen

  Kent u getrouwde mannen met wie u regelmatig communiceert? Kijk eens of je ze dezelfde domme vragen stelt als in deze blog.