Blog

Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

2023-12-22

Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

Wat is Tinder SELECT?

Tinder SELECT is niet zomaar een abonnement op een datingapp; het is een elitelidmaatschap dat ongeëvenaarde toegang belooft tot het allerbeste van Tinder. Met Tinder SELECT krijg je toegang tot een groot aantal buitengewone functies die zijn ontworpen om je dating game te verbeteren.

Exclusieve extraatjes van Tinder SELECT:

1. Directe berichten:

Stuur tot twee keer per week rechtstreekse berichten naar iemand in wie je geïnteresseerd bent, zonder dat je eerst een match hoeft te hebben. Houd er rekening mee dat deze functie toegankelijk is via het tabblad Verzonden Likes en dat het tegelijkertijd verzenden van een Super Like geen optie is. Bovendien kunnen sommige gebruikers ervoor kiezen om geen DM's te ontvangen.

2. Sla de rij over:

Opvallen in de menigte: de profielen die jij leuk vindt, zien jouw ongevaagde profiel in hun Likes You-rooster, zelfs als ze geen Gold- of Platinum-abonnement op Tinder hebben. Je profiel blijft ook voorrang krijgen in hun Likes You-rooster voor een royale periode van 7 dagen.

3. Speciale status:

Vertoon je SELECT-lidmaatschap met een exclusieve SELECT-badge op je profiel. Als je deze badge liever niet wilt weergeven, kun je je eenvoudig afmelden in je instellingen.

4. SELECT-modus:

Dompel jezelf onder in de wereld van de meest gewilde profielen van Tinder en zorg ervoor dat je uitzonderlijke connecties maakt met gelijkgestemde individuen.

5. VIP-ervaring:

De exclusiviteit van Tinder SELECT wordt gehandhaafd door het aantal lidmaatschapsplekken te beperken tot minder dan 1% van de gebruikers, zodat je de meest elitaire ervaring krijgt die mogelijk is.

6. Vroege toegang:

Zijn een van de eerste om nieuwe, speciale functies te testen voordat ze worden vrijgegeven aan het algemene Tinder-gebruikersbestand.

Hoe meld je je aan voor Tinder SELECT:

Om deel uit te maken van de Tinder SELECT community volg je deze stappen:

- Zorg ervoor dat je profiel voldoet aan de 5-Point Select Screen™ criteria:Heb 5 interesses

 • Laad minstens 4 foto's op
 • Maak een bio van minimaal 15 tekens
 • Geef een relatiedoel op
 • Vul fotoverificatie in

- Bezoek tinder.com/SELECT om een SELECT-lidmaatschap aan te vragen.

- Nadat je je hebt aangemeld, wordt je profiel beoordeeld. Sommige accounts krijgen direct toegang, terwijl andere een uitgebreidere beoordeling nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met de Tinder Community Guidelines en Terms of Use.

- Als je je aanmeldt, ondergaat je profiel een beoordelingsproces.

- Als je profiel is goedgekeurd, brengt Tinder je op de hoogte van je SELECT-lidmaatschap.

Ontsluiten van Tinder SELECT:

Wanneer je eenmaal bent goedgekeurd voor Tinder SELECT, volg dan deze stappen om je lidmaatschap te deblokkeren en activeren:

Vanuit je e-mail:

 1. Open de e-mail van Tinder met je SELECT ontgrendelingscode.
 2. Klik op "SELECT ontgrendelen" in de e-mail.
 3. Voer je unieke SELECT ontgrendelingscode in.
 4. Volg de instructies om je betaling te voltooien en je Tinder SELECT lidmaatschap te activeren.

 

Vanuit de Tinder-app:

 1. Open de Tinder app.
 2. Tik op het profielpictogram en vervolgens op "Instellingen".
 3. Schuif naar beneden naar "SELECTEREN" en tik op "Ontgrendelingscode invoeren".
 4. Voer de unieke ontgrendelingscode in die je per e-mail is toegestuurd.
 5. Tik op "Doorgaan" en volg de instructies om je betaling te voltooien en Tinder SELECT te activeren.

 

Conclusie:

De brandende vraag blijft dus: maakt Tinder SELECT zijn premium prijskaartje echt waar? Het antwoord hangt grotendeels af van je budget en je datingaspiraties. Als je niet krap bij kas zit en hunkert naar een exclusieve datingervaring op maat, dan kan Tinder SELECT je ongetwijfeld precies dat bieden.

Het is echter cruciaal om te erkennen dat dit premium lidmaatschap een hoge prijs heeft, en er zijn genoeg andere meer betaalbare dating app alternatieven beschikbaar. Als je op zoek bent naar liefde met een budget, is het misschien verstandiger om onze lijst van beste datingsites te bekijken. Uiteindelijk moet de beslissing om te investeren in Tinder SELECT worden afgestemd op je datingdoelen en financiële omstandigheden. Veel plezier met daten!

 
 
 
 

Profiel auteur

Klaas van Gelder

Datingblogger

Klaas van Gelder is een gerenommeerde online datingblogger op datingbeoordelingen.nl, die waardevolle inzichten en praktische tips deelt om betekenisvolle verbindingen te vinden in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog