Blog

Hoe krijg je het meisje: Tips voor seksuele conversatie

2022-11-02

Hoe krijg je het meisje: Tips voor seksuele conversatie

Het is geen geheim dat seksuele gesprekken een cruciaal onderdeel zijn van elke relatie. Als je het meisje wilt krijgen, moet je over seks kunnen praten op een manier waardoor ze zich op haar gemak en opgewonden voelt. Het zou het beste zijn als je die lastige gesprekken navigeert zonder grenzen te overschrijden of haar ongemakkelijk te maken. Tenzij je in de vriendenzone wilt belanden, moet je als een pro over seks kunnen praten.

Hoe praat je over seks?

Dus je wilt weten hoe je met dames over seks kunt praten? Nou, laten we beginnen met de basis. Allereerst moet je je op je gemak voelen bij het onderwerp. Seks is iets natuurlijks, en je hoeft er niet verlegen of beschaamd over te zijn.
Als het op praten over seks aankomt, is zelfvertrouwen essentieel. Je moet in staat zijn om grappen te maken en de situatie te verlichten. Vrouwen houden van een man die de controle heeft en weet wat hij wil.
Maar het zou helpen als je ook gevoelig en begripvol bent. Vergeet niet dat niet iedereen hetzelfde is als het om seks gaat. Sommige mensen zijn conservatiever dan anderen, en je moet hun opvattingen respecteren.

Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Volg gewoon deze eenvoudige tips:

 1. Wees respectvol. Wat je ook zegt, onthoud altijd dat je tegen een ander mens praat. Respecteer haar lichaam en haar grenzen.
 2. Wees eerlijk. Als je iets wilt, zeg het dan. Probeer je bedoelingen niet in mysterie te hullen - dat maakt de dingen alleen maar verwarrend voor jullie allebei.
 3. Wees suggestief, niet expliciet. Er is een groot verschil tussen suggestief en expliciet zijn. Het suggestieve gesprek gaat over het planten van zaadjes, terwijl een expliciet gesprek gaat over onmiddellijk naakt worden.
 4. Wees speels. Het seksuele gesprek moet leuk zijn! Neem de dingen niet te serieus, en vergeet niet te lachen en te genieten.

Wat te vermijden bij het bespreken van seks

Als het gaat om praten over seks, zijn er een paar dingen die je moet vermijden. Maak haar bijvoorbeeld nooit belachelijk of kleineer haar niet. Je moet ook nooit te grafisch of te expliciet zijn.
Praten over seks kan een gevoelig onderwerp zijn voor vrouwen, dus je moet gevoelig zijn wanneer je deze gesprekken voert. Vergeet niet dat je probeert vertrouwen op te bouwen en haar aan te trekken, niet haar af te stoten.
Houd het gesprek luchtig en flirterig, en zorg ervoor dat je je altijd richt op haar behoeften en verlangens. En nog belangrijker, vergeet nooit dat communicatie de sleutel is. Als je de communicatielijnen open kunt houden, dan is de kans groot dat ze graag met je verder wil.

Hoe houd je het gesprek gaande

Als het gesprek eenmaal op gang is gekomen, is het essentieel om het gaande te houden. Je wilt haar niet het gevoel geven dat ze gewoon een warm lichaam is waarmee je praat om in haar broek te komen.
In plaats daarvan wil je haar het gevoel geven dat ze de enige persoon in de wereld is. Dus hoe doe je dat? Door het gesprek interessant, boeiend en leuk te houden. Hier zijn een paar tips:

 1. Praat niet alleen over jezelf.
 2. Wees spannend en intrigerend.
 3. Stel haar vragen en luister naar haar antwoorden.
 4. Houd het gesprek gaande.

Hoe beëindig je het gesprek over seks of het volgende?

Iets als dit volstaat: "Het was leuk je te leren kennen, en ik hoop dat ons gesprek voor jou net zo plezierig was als voor mij. Ik begrijp echter dat je niet geïnteresseerd bent om verder te gaan. Als dat het geval is, bedankt voor je tijd, en hopelijk kunnen we snel weer praten."

Er zijn genoeg andere potentiële matches op datingsites, dus maak je niet te veel zorgen over één ontmoeting die niet werkte.

Conclusie

Bij seksuele gesprekken gaat het erom dat de ander zich comfortabel en gerespecteerd voelt. Als je haar een goed gevoel kunt geven om seks met je te bespreken, zal ze zich eerder openstellen en haar fantasieën met je delen.
Wees niet te opdringerig of verlegen - zoek een middenweg waar je comfortabel over seks kunt praten zonder grenzen te overschrijden. En bovenal, wees altijd respectvol. Het is niet omdat je over seks praat dat je respectloos kunt zijn.
Seksuele gesprekken met vrouwen kunnen heel leuk zijn - maar alleen als je het goed doet. Volg deze tips, en ze zal zich snel voor je openstellen.

Profiel auteur

Klaas van Gelder

Datingblogger

Klaas van Gelder is een gerenommeerde online datingblogger op datingbeoordelingen.nl, die waardevolle inzichten en praktische tips deelt om betekenisvolle verbindingen te vinden in de wereld van online daten.

Andere artikelen op blog

 • Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  2023-12-22

  Onthulling van Tinder SELECT: Verhoog je datinggame

  In de steeds veranderende wereld van online dating heeft Tinder weer een baanbrekende stap gezet met de introductie van zijn exclusieve lidmaatschap - Tinder SELECT. Gericht op het verbeteren van je datingervaring, opent dit premium lidmaatschap deuren naar een reeks unieke extraatjes die het onderscheiden van het standaard Tinder-aanbod. In deze blogpost verkennen we wat Tinder SELECT te bieden heeft en hoe je dit exclusieve datinggebied kunt ontsluiten.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen
 • Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  2023-12-12

  Beste 30 openingszinnen die harten doen fladderen

  In de wereld van dating en romantiek kan een goed getimede en charmante openingszin de sleutel zijn tot het breken van het ijs en het maken van een gedenkwaardige eerste indruk.

  Klaas van Gelder

  Klaas van Gelder

  Datingblogger

  2 minuten lezen