Hookup

Only-flirts.com - is het waar wat er geschreven wordt over deze dating site voor sex?

7.0

Only-flirts.com
Zie de top 5

Op een dag zul je beseffen dat je nieuwe dating voor seks hier en nu wilt. De keuze om gebruik te maken van online datingsites ligt voor de hand, maar welke datingsite zou de beste zijn voor het vinden van seks in Nederland? Wij namen de proef op de som bij only-flirts.com, een bekende bron in deze branche.

De online datingscene in Nederland bloeit, zoals we hebben opgemerkt in onze reviews van andere datingsites. Met zo'n grote vraag zijn er genoeg aanbiedingen om uit te kiezen. Elke site beweert de beste te zijn en biedt verschillende voordelen, zoals gratis proeven of een datinggarantie. Echter, als het gaat om de beste datingsites die je kunnen helpen friends with benefits te vinden, moet je meestal een klein bedrag betalen om het sneller en gemakkelijker te maken. Daarom testten we dergelijke diensten voor je uit, zodat je weet wat je kunt verwachten als je je daar aanmeldt.

Het doel van Only-flirts.com

Laten we de eerste en belangrijkste vraag beantwoorden - wat is het doel van deze site, en wat willen de mensen die er geregistreerd zijn? Ten eerste, laat de naam van de site je niet misleiden - gewoon flirten ... Laten we ons registreren en het zelf zien.

Het registratieformulier op de landingspagina verraste ons aangenaam met zijn eenvoud, en het volstond om een paar standaardvelden in te vullen zoals naam, geslacht, en locatie om ons op de site te krijgen.

Onmiddellijk valt het op dat het ontwerp van de site een lichtgewicht is en geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Ja, we gaan ervan uit dat iemand die thuis achter een desktopcomputer zit, op zoek is naar opties voor een avondje seks, maar we mogen aannemen dat de meeste deelnemers de site gebruiken vanaf hun mobiele apparaten - op kantoor, op school, onderweg tussen de sportschool en thuis, enz. Voor hen is deze site zo handig mogelijk, zo geschikt dat het voelt alsof je een handige smartphone-app gebruikt.

7.0 Zie de top 5

Is Only-flirts.com een betrouwbare site om een partner voor seks te vinden?

Na registratie en aanwezigheid op de site waren onze deskundigen verbaasd dat we niet eens het opgegeven e-mailadres hoefden te bevestigen. We vermoedden meteen dat deze aanpak oneerlijke mensen in de kaart zou spelen die nepaccounts zouden kunnen aanmaken voor mogelijk vijandige acties en fraude. We vonden echter snel het antwoord op onze vraag - geen enkel lid kan berichten sturen naar zijn favoriete geile singles totdat hij het registratieproces heeft voltooid, inclusief het bevestigen van het e-mailadres.

Gedurende enkele weken hebben onze experts deze site actief getest, en ze zijn allemaal tot de conclusie gekomen dat het aantal nepaccounts dat ze hebben gevonden laag is en binnen de grens van aanvaardbare hoeveelheden ligt. Ja, geen enkele datingsite zal je hier 100% tegen beschermen, net zoals er geen 100% garantie is dat je geen scam tegenkomt als je een hete hoer tegenkomt in een plaatselijke bar. Er zijn echter wel enkele datingsites die hiermee ‘relatief veiliger’ mee omgaan, en only-flirts.com is daar één van.

7.0 Zie de top 5

Wat maakt only-flirts.com anders dan andere datingwebsites? Is het mogelijk om iemand te vinden op deze website?

Het beste deel over deze adult datingsite is dat het een krachtige gratis proefversie biedt. Hiermee kunt u veilig bladeren door de singles in uw omgeving om een idee te krijgen van het potentiële gebruikersbestand.

De site heeft niet ons gebruikelijke betaalde abonnement met de uitgebreide functionaliteit. In plaats daarvan implementeert de site een systeem met munten, die je vervolgens kunt gebruiken om te communiceren met andere deelnemers. In de gratis proefperiode krijg je meteen wat munten en kun je die gebruiken om te communiceren met de hete schoonheden uit Nederland.

Onze experts testten de site van verschillende grote steden tot kleine steden in Nederland en zagen overal een groot potentieel voor succes. Onze experts moesten zich flink inhouden om zich niet in te laten met alle sletterige meisjes die hen met vunzige onderwerpen versierden en hun meest expliciete foto's aan gesprekspartners lieten zien.

Bottom line - onze experts raden u ondubbelzinnig aan niet te aarzelen en u te registreren bij only-flirts.com om het te testen en uit te proberen voor uw behoeften. De proefversie is uiterst krachtig, en je zou er spijt van hebben moest je er geen gebruik van maken.

 

Door meerdere sites tegelijk te gebruiken vergroot je je kansen op het vinden van hookups en vieze avontuurtjes in jouw stad. Zorg goed voor jezelf! 

Andere sites in dezelfde categorie

 • Neuken69.com Neuken69.com

  Mensen hebben veel vragen over hoe het zit met online dating in Nederland. Om je de meest objectieve antwoorden te geven en je te helpen navigeren door deze overvloed aan online diensten waarmee je zowel fantastische ONS als de liefde van je leven kunt vinden, blijven onze experts testen, zodat je begrijpt dat als je een paar euro uitgeeft, je die verstandig moet besteden.

  Snelle registratie
 • afspraak.nl afspraak.nl

  Zou jij een one-night stand kunnen vinden via de bekende Nederlandse datingsite Afspraak.nl? Ons team van experts besloot een volwaardige test te voeren en haastte zich de resultaten met jou te delen.

  Snelle registratie
 • Spannendedaten.nl Spannendedaten.nl

  Ontdek de wereld van casual dating met onze beknopte review van Spannendedaten.nl. We bieden inzichten in de functies van het platform, gebruikerservaringen en veiligheidsmaatregelen om u te helpen beslissen of Spannendedaten.nl de juiste plek is voor informele connecties en spannende ontmoetingen. Verken onze review en begin vol vertrouwen aan uw reis in de wereld van casual dating.

  Snelle registratie

Schrijf uw beoordeling

Please select the star