Categorieën

Andere websites in de categorie

Hookup

Hookup

Neuken69.com - is het realistisch om avontuur te vinden op deze datingsite?

9.3

Neuken69.com

Mensen hebben veel vragen over hoe het zit met online dating in Nederland. Om je de meest objectieve antwoorden te geven en je te helpen navigeren door deze overvloed aan online diensten waarmee je zowel fantastische ONS als de liefde van je leven kunt vinden, blijven onze experts testen, zodat je begrijpt dat als je een paar euro uitgeeft, je die verstandig moet besteden.

 

Echter, voordat we de Nederlandse online datingsite Neuken69.com gaan testen, willen we je aandacht vestigen op wat er aan de hand is met online dating in Nederland.

Uit de statistieken blijkt namelijk dat het aantal eenpersoonshuishoudens in Nederland van 2000 tot 2022 voortdurend toegenomen is. In 2022 waren er ongeveer 3,17 miljoen eenpersoonshuishoudens in Nederland, het hoogste aantal dat sinds 2000 is bereikt. In veel gevallen kiezen mensen ervoor om alleen te wonen en te genieten van de vrijheid die daarmee gepaard gaat. Deze statistiek toont een stijgende trend in eenpersoonshuishoudens in de afgelopen tien jaar, wat suggereert dat er nu meer mensen voor kiezen om alleenstaand te zijn dan in het verleden.

In een dergelijke situatie is het essentieel om te begrijpen dat iemands behoefte aan regelmatige seks nergens heen gaat, wat betekent dat mensen in toenemende mate online datingsites voor volwassenen voor dit doel gebruiken.

Laten we eens nader bekijken welke mogelijkheden een site met zo'n voor zichzelf sprekende naam, Neuken69.com, ons kan bieden. Als experts in online dating nemen wij altijd een positieve notitie van dergelijke ‘sprekende’ titels.

Als je het leest, besef je meteen dat de site niet bedoeld is voor vanilleliefhebbers, maar voor degenen die willen neuken zoals ze dat zelf willen.

De test begint...

We konden ons voldoende snel registreren en gingen meteen na de bevestiging van ons e-mailadres over tot het invullen van ons profiel. Naast de standaardblokken met informatie, zoals geslacht, locatie, en voorkeuren, kwamen we ook een vrij gedetailleerde beschrijving tegen van hoe we eruit zien en wat we hebben :).

Ja, we maken geen grapje als we zeggen dat we op dit punt een beetje onvoorbereid waren en op zoek moesten naar een meetlint of liniaal om uit te vinden welke maat we in de vragenlijst moesten zetten. Wie beter dan mannen weten hoe bedrieglijk foto's kunnen zijn, vooral die van vrouwen. Wij denken dus dat het invullen van de vragenlijst een goede aanpak is - hoe minder er sprake zal zijn van onterechte verwachtingen tijdens een ontmoeting offline (zowel bij de kleinere als bij de grotere gevallen)

Wat zijn de eerste indrukken van het gebruik van de site?

Het ontwerp van de site is minimalistisch. Er is geen sprake van rommel, opdringerige banneradvertenties, en er is veel extra functionaliteit om leden af te leiden van het hoofddoel van hun verblijf op deze site - het vinden van een partner om je seksuele fantasieën waar te maken.

Je ziet dus vrijwel meteen een beknopte site, bestaande uit secties: Zoeken, Berichten, Sympathieën, en ook gebruikers die je hebt geblokkeerd. Naast de genoemde secties is er ook een Match-functie met grote foto's van gebruikers waarmee je snel kunt beoordelen of je ze leuk vindt of niet, door de juiste ‘Like’ te plaatsen.

Graag willen we een belangrijke observatie noemen die ons opviel tijdens het testen van de site in Amsterdam, Rotterdam en Lelystad. Hoewel de statistieken zeggen dat voornamelijk vrouwen tussen de 35 en 50 gebruik maken van online datingsites, zagen we ook veel aantrekkelijke meisjes tussen de 23 en 35 jaar oud op Neuken69.com. Dit is een goede indicator, omdat het een bredere zoektocht naar leden mogelijk maakt alsook zorgt voor de nodige afwisseling, waar we allemaal zo van houden op datingsites.

In de gratis proefperiode kun je met een vrij eenvoudig zoekfilter naar andere leden zoeken en hen likes sturen. Echter, zoals vaak het geval is, moet u overschakelen naar een betaald lidmaatschap op de site om hen berichten te sturen. In het algemeen is deze aanpak billijk, want enerzijds kunt u zo de site testen vóór enige betaling en anderzijds - om te begrijpen dat als u met een ander lid communiceert, hij zeker serieus op zoek gaat naar hetzelfde als u.

Ons oordeel

De site Neuken69.com maakte, over het geheel genomen, een positieve indruk, vooral op vlak van de leden die we zagen in de geteste steden. Ja, de functionaliteit van de site bevat geen extra functies die je afleiden van de hoofdzaak, maar laten we dit meteen niet-kritisch zeggen – je wilt nu eenmaal niet chatten in een sociaal netwerk maar het volgende weekend gewoon een mooie meid neuken. De zoekfilters op de site zouden geavanceerder kunnen, maar de huidige aanpak maakt je zoektocht wel wat boeiender.

Onze deskundigen zijn van mening dat deze site samen met verschillende andere kan worden uitgeprobeerd om te vergelijken welke in uw omgeving doeltreffender zal blijken.

Andere sites in dezelfde categorie

 • afspraak.nl afspraak.nl

  Zou jij een one-night stand kunnen vinden via de bekende Nederlandse datingsite Afspraak.nl? Ons team van experts besloot een volwaardige test te voeren en haastte zich de resultaten met jou te delen.

  Snelle registratie
 • Flirtenhier.com Flirtenhier.com

  Flirtenhier.com verkoopt zichzelf al jaren als de ideale bestemming voor single volwassenen die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan vrijblijvende seksuele ontmoetingen. Wij hebben hun beloften op de proef gesteld en zijn nu klaar om onze openhartige bevindingen met jullie te delen.

  Snelle registratie
 • C-Date.nl C-Date.nl

  C-Date.nl is Europa's toonaangevende casual dating site met veel mannen en vrouwen op zoek naar discrete ontmoetingen. De site heeft een zeer goede man-vrouwverhouding, maar houd er rekening mee dat er dezelfde nepprofielen zijn. De datingsite is echter een van de snelst groeiende casual dating websites in Nederland en is zeker de moeite waard om te bekijken.

  Snelle registratie

Schrijf uw beoordeling