Hookup

Flirtenhier.com - onze recente beoordeling

7.8

Flirtenhier.com
Zie de top 5

Flirtenhier.com verkoopt zichzelf al jaren als de ideale bestemming voor single volwassenen die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan vrijblijvende seksuele ontmoetingen. Wij hebben hun beloften op de proef gesteld en zijn nu klaar om onze openhartige bevindingen met jullie te delen.

Flirtenhier.com - hoe werkt het?

Registreren voor deze site is zeer eenvoudig; je moet namelijk simpelweg je e-mailadres bevestigen om verder te gaan. We onderzochten of deze vereiste kon worden omzeild, maar ontdekten al snel dat we geen toegang tot de site of de leden konden krijgen zonder een geverifieerd mailadres. Dat is uitstekend, want het beperkt zeer goed mogelijke spam-accounts van het infiltreren van hun platform! In tegenstelling tot de recensies die we eerder hebben gezien, was bevestiging niet nodig; het is nu echter een essentieel onderdeel van de registratie geworden.

Bij het betreden van de website word je begroet met een dozijn prachtige gezichten die uitkijken op je laptopscherm. De profielfoto's zijn groot en maken duidelijk dat deze site een aantal van de mooiste singles bevat. De navigatie is ongelooflijk gebruiksvriendelijk - duidelijke labels leiden gebruikers door alle functies zonder enige verwarring of gedoe, wat zorgt voor een ongecompliceerde ervaring. Hoewel Flirt.com, een zustersite, een indrukwekkender ontwerp heeft, kan niets tippen aan wat hier wordt aangeboden - namelijk ondeugende singles op zoek naar seks!

7.8 Zie de top 5

Toch hebben onze experts gemengde meningen over de gebruiksvriendelijkheid van Flirtenhier.com - bijvoorbeeld, bij het gebruik van hun desktopsite waren de pictogrammen van berichten en meldingen moeilijk te zien omdat ze in de hoek stonden met een kleine afmeting. Daarentegen was het gebruik van de site op een mobiel apparaat zeer moeiteloos en veroorzaakte het geen enkele verstoring van het gebruik. De mobiele versie werkte feilloos! Dit zal zeker gewaardeerd worden door degenen die liever partners voor seks in de buurt vinden met hun smartphone, de hele dag aan het werk zijn, en plannen maken voor de avond voor ruige seks en vunzig vermaak.

7.8 Zie de top 5

Welke mogelijkheden zijn er voor beginners?

Zoals de meeste online datingsites, is Flirtenhier.com gebouwd op het ‘look but don't touch’-principe. In de gratis proefperiode kun je de profielen van leden bekijken, die op verschillende momenten van de dag heel veel online zijn, zoals onze test liet zien. Je kunt ook naar ze knipogen en ze likes geven, waarmee je aangeeft dat je ze leuk vindt. Wil je echter iemand een bericht sturen, dan moet je je lidmaatschap vernieuwen. Deze regeling bevalt ons erg goed omdat het alle nieuwelingen de mogelijkheid biedt om alle functionaliteiten van de site te testen zonder ook maar één euro uit te geven.

Flirtenhier.com is een populaire professionele site voor het vinden van casual sex in je omgeving. Toch zijn er geen nieuwe of unieke functies op de site waarop onze experts zouden wijzen. In termen van functionaliteit, zouden we deze site simpelweg categoriseren als een site met de minimaal noodzakelijke inhoud, die u bovendien in staat stelt om precies te doen waarvoor deze site is gemaakt - om casual sex te vinden.

Als je op zoek bent naar een beetje zwoele romantiek met wat geflirt, dan is dit niet de plek voor jou. Echter, als jouw idee van een ideale date bestaat uit wilde seks met hete singles van verschillende leeftijden, dan heeft Flirtenhier.com je gedekt! Met talloze singles beschikbaar op de site om uit te kiezen, is het geen wonder waarom we hier steeds weer bij terugkomen. Mis het niet - voeg deze site zo snel mogelijk toe aan je lijst!

7.8 Zie de top 5

Houd er rekening mee dat de concurrentie onder mannen groot is, dus doe je best om je profiel op de site te laten opvallen. Dat is een van de redenen waarom je je op verschillende sites moet inschrijven en ze allemaal moet testen. Test en vergelijk de functionaliteiten, de mogelijkheden, en de kosten van het lidmaatschap en beslis welke sites het waard zijn om je lidmaatschap te upgraden om zeker te zijn van voldoende seksuele ontmoetingen.

 

Andere sites in dezelfde categorie

 • Neuken69.com Neuken69.com

  Mensen hebben veel vragen over hoe het zit met online dating in Nederland. Om je de meest objectieve antwoorden te geven en je te helpen navigeren door deze overvloed aan online diensten waarmee je zowel fantastische ONS als de liefde van je leven kunt vinden, blijven onze experts testen, zodat je begrijpt dat als je een paar euro uitgeeft, je die verstandig moet besteden.

  Snelle registratie
 • afspraak.nl afspraak.nl

  Zou jij een one-night stand kunnen vinden via de bekende Nederlandse datingsite Afspraak.nl? Ons team van experts besloot een volwaardige test te voeren en haastte zich de resultaten met jou te delen.

  Snelle registratie
 • Spannendedaten.nl Spannendedaten.nl

  Ontdek de wereld van casual dating met onze beknopte review van Spannendedaten.nl. We bieden inzichten in de functies van het platform, gebruikerservaringen en veiligheidsmaatregelen om u te helpen beslissen of Spannendedaten.nl de juiste plek is voor informele connecties en spannende ontmoetingen. Verken onze review en begin vol vertrouwen aan uw reis in de wereld van casual dating.

  Snelle registratie

Flirtenhier.com Beoordeling:

 • 2023-02-10 14:33:42, Anonymous (Man, ?)

  Nep site

  Beoordelingen:

  Rijpe dating is een pure nep site. Je krijgt berichtjes van de site zelf om een berichtje naar een profiel te sturen en vervolgens krijg ja van die profiel nooit een keer een berichtje terug. Wel weer van de site zelf en zo houden je een hele lange tihd asn het lijntje. Pure oplichting.

Schrijf uw beoordeling

Please select the star