Categorieën

Andere websites in de categorie

Hookup

Hookup

Werkt online dating CasualDatingClub.nl echt?

8.0

CasualDatingClub.nl

We zijn het allemaal gewend om garanties te krijgen op de producten die we kopen. Maar hoe zit het dan met een adult dating site die garandeert dat je een kennis vindt die je naar je gewenste doel leidt? Dat is precies wat we hebben gevonden, en in deze review delen we alle details met jou.

 

We bestuderen de Nederlandse online datingsceneal een paar jaar, en we hebben ondertussen al gezien dat steeds meer mensen het internet gebruiken om nieuwe partners te ontmoeten. In dit geval rijst de vraag of mensen al dan niet anoniem kunnen daten, wat hen de nodige privacy biedt.

Hoe werkt CasualDatingClub.nl?

Om te testen hoe gebruiksvriendelijk de website is, hebben we verschillende experts de website laten gebruiken op zowel smartphones als laptops. Deze deskundigen gaven ons over het algemeen positieve feedback. Het ontwerp van de site is duidelijk en overzichtelijk om de privacy van alle deelnemers te waarborgen. De foto's in de gebruikersprofielen zijn bijvoorbeeld onscherp en alleen beschikbaar met een betaald lidmaatschap.

Een cruciaal onderdeel van het succesvol zijn op een datingsite is de tijd nemen om je profiel grondig in te vullen, de beste foto's te selecteren, en een doordachte beschrijving op te nemen van waar je naar op zoek bent. Je proberen te haasten door dit snelle proces zal alleen maar je kansen belemmeren omdat het een negatieve invloed heeft op het algoritme van de zoekmachine. Voel je echter vrij om te kiezen waarin je geïnteresseerd bent: dirty chatting, triootjes met koppels in de buurt, of rollenspellen met een partner.

Wat houdt de ‘garantie’ van CasualDatingClub.nl eigenlijk in?

We waren verbaasd hoeveel mensen uit Nederland actief zijn op onze website. Hoewel we enige activiteit hadden verwacht, hadden we nooit deze hoeveelheid non-stop geklets voorspeld! Onze experts zijn vaak tot laat in de nacht aanwezig op de site, en zelfs dan is er altijd wel iemand online. We hebben ook gezocht naar mogelijk valse accounts, maar vonden er in totaal zeer weinig in vergelijking met andere websites. Bijgevolg hielp deze maatregel bij het beschermen tegen vervelende oplichters of bots die eerlijke chatsessies onderbreken.

Het potentieel van de site en het grote gebruikersbestand maken duidelijk waarom ze een garantie bieden aan hun leden. De kans dat je zonder goodies komt te zitten wanneer je toegang krijgt tot alle functionaliteiten van de site is namelijk erg klein, en het is veel veiliger om te weten dat deze enkele gevallen gedekt worden door de garantie van CasualDatingClub.nl.

Tot slot

Hoewel je in de proef/vrije modus niet urenlang naar naaktfoto's van andere leden kunt kijken, is het gunstiger dat je de mogelijkheden van de site in jouw stad en haar buitenwijken kunt uitproberen. Zo kun je zien of het upgraden van je lidmaatschap iets voor jou is. Het belangrijkste voordeel van deze site is dat leden anoniem kunnen blijven en beschermd zijn tegen nepaccounts.

CasualDatingClub.nl is dus een eerlijke datingsite met een goed gebruikersbestand zonder al te veel nepaccounts, waardoor je je identiteit onbekend kunt houden; of je nu getrouwd bent of er niet mee wilt pronken voor je omgeving (zoals bij Tinder vaak het geval is).

 

Datingexperts raden je aan om meerdere datingsites tegelijk te proberen in plaats van je op één te concentreren. Er zijn genoeg vissen in de zee, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar je ze moet vinden. De beste manier om je kansen te vergroten, is daarom door een paar verschillende sites te gebruiken zodat je meer opties hebt. Veel succes!

Andere sites in dezelfde categorie

 • afspraak.nl afspraak.nl

  Zou jij een one-night stand kunnen vinden via de bekende Nederlandse datingsite Afspraak.nl? Ons team van experts besloot een volwaardige test te voeren en haastte zich de resultaten met jou te delen.

  Snelle registratie
 • Flirtenhier.com Flirtenhier.com

  Flirtenhier.com verkoopt zichzelf al jaren als de ideale bestemming voor single volwassenen die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan vrijblijvende seksuele ontmoetingen. Wij hebben hun beloften op de proef gesteld en zijn nu klaar om onze openhartige bevindingen met jullie te delen.

  Snelle registratie
 • Rijpedating.com Rijpedating.com

  De volwassen online datingindustrie bloeit momenteel enorm open in Nederland, en daardoor zijn er veel wereldwijde online datingsites gewijd aan zowel het helpen van mensen bij het vinden van langdurige relaties of one-night stands. Om je een idee te geven van wat Rijpedating.com te bieden heeft, besloten we het zelf te beoordelen en onze bevindingen met je te delen.

  Snelle registratie

Schrijf uw beoordeling